BBQ WORKSHOPS

LEER NET ZO GOED BARBECUEËN ALS DE PITMASTERS VAN SALLAND SMOKERS IN EEN ORIGINELE BBQ WORKSHOP. ONTDEK DE ENORME DIVERSITEIT VAN KOKEN MET ECHT VUUR, VERDIEP JE IN TECHNIEKEN, BEREIDINGEN EN SMAKEN DIE JE MET DE BBQ KUNT CREËREN.

Geniet van de gezelligheid samen met vrienden, collega’s  in onze workshop en leer samen het vuur te beheersen en heerlijke originele gerechten te bereiden. Je gaat zelf, onder het genot van een drankje, aan de slag samen met onze pitmasters en bereid en proeft aan de hand van recepturen een divers aantal gerechten.

WORKSHOP WORST MAKEN

Allereerst gaan we wat vertellen over de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen? Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk tijdens het bereiden van een aantal verse worst varianten die we uiteraard na productie gaan bereiden op de BBQ. Onder het genot van een drankje zullen we de worst gaan proeven. Tevens kan men de overig bereide worsten meenemen naar huis.

Tijdsbeslag: 4 uur
Prijs: € 55,- per deelnemer (inclusief btw)
Groepsgrootte: min. 20 max. 100 personen

WORKSHOP STEAK & RIBS

Hoe maak je nou de allerlekkerste spareribs en hoe krijg je nou een perfect gegrilde bief-steak van de BBQ? In deze workshop krijg je antwoord op al je vragen. We beginnen met een korte uitleg waarna je zelf aan de slag gaat met verschillende kruiden en specerijen. Maak je eigen recept en leer het beheersen van het directe en indirecte vuur tijdens het grillen. Na bereiding gaan we natuurlijk alles beoordelen door van elkaars gerechten te proeven. De gerechten vullen we aan met brood, salade en een drankje.

Tijdsbeslag: 4 uur
Prijs: € 65,- per deelnemer (inclusief btw)
Groepsgrootte: min. 20 max. 100 personen

WORKSHOP PITMASTER

De workshop vindt plaats in onze mancave of op een door jou gekozen locatie. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. in een korte briefing geven we uitleg over de te bereiden gerechten. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de slag met de uitgereikte black box. Na de bereiding presenteert ieder team zijn gerechten aan onze pitmaster. Hij zal deze beoordelen en een cijfer geven. Voor iedereen is er een leuke prijs maar het beste team ontvangt een trofee en de eeuwige roem. Als afsluiting geniet je met je mede barbecueërs van de bereide gerechten onder het genot van een drankje. Deze worden door ons aangevuld met een salade en brood buffet.

Tijdsbeslag: 5 uur
Prijs: €75,- per deelnemer (inclusief btw)
Groepsgrootte: min. 20 max. 100 personen

PRIVÉ

Deze workshops kunnen ook bij jou thuis, op school/opleiding of voor personeel gegeven worden. Heeft u andere ideeën of wensen neem gerust contact met ons op.