CULINAIR BBQ EVENEMENT

Bent u op zoek naar een unieke culinaire invulling voor uw evenement? Zoek dan niet verder. Met onze grote offset smoker bereiden wij moeiteloos de lekkerste gerechten. Of het nu gaat om 100, 1000 of 10.000 bezoekers. Authentieke uitstraling en kwalitatief hoogstaande bbq gerechten zijn de ingrediënten om uw evenement onvergetelijk te maken.

BIGGER IS BETTER!

Hoe kunt u uw evenement bezoekers culinair entertainen? Met onze unieke stand creëren we een echte bbq-beleving. We bieden voor evenementen zowel kleine gerechten, zoals onze signature sandwiches (kraakverse broodjes met heerlijke bbq-toppings) als complete menu’s aan. Dus of het nu gaat om catering voor de massa of de VIP’s, wij zorgen voor een bbq-invulling die bijblijft.

De ultieme bbq ervaring Barbecueën met Salland Smokers is pure beleving. Onze grote in het oog springende smokers en bbq’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een stoer megafeest voor +1.000 gasten, breng de authentieke BBQ naar uw bedrijfsfeest of evenement. Salland Smokers staat voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Al onze gerechten zijn vers en huisgemaakt. Het barbecueën doen we met bijzondere smokers en bbq’s die we stoken op hout en houtskool om die pure barbecuesmaak te krijgen.

  • Kwalitatieve, eerlijke producten en aandacht voor duurzaamheid
  • Mogelijkheden voor zowel kleine exclusieve catering als grote partijen en evenementen
  • Het full-service concept inclusief bbq-chefs, buffet assistenten en benodigde materialen
  • Of juist enkel onze bbq-expertise bij uw eigen evenement of catering.

WAT VERZORGEN WIJ?

  • Partycatering voor particulieren en bedrijven
  • Evenementcatering tijdens festivals, concerten, sport events enz.
  • Culinaire ondersteuning van cateraars en evenementenbureau’s
  • Workshops

BIJZONDERE PRESENTATIE: 100% BBQ!

Onze unieke bbq’s en buffetten zijn echte eyecatchers waar lang over wordt nagepraat.

LOW AND SLOW COOKING

Het beste van de BBQ
‘Low and Slow’ is een Amerikaanse verwijzing naar de echte manier van barbecueën: vlees, vis en groenten worden op een lage temperatuur langzaam gegaard boven houtgestookt vuur. Hierdoor krijgt het eten de tijd om subtiele smaken te ontwikkelen. In Nederland is deze authentieke manier van koken in opkomst en er zijn zelfs al wedstrijden voor. Bij Salland Smokers houden wij van deze manier van koken. Vlees- en visgerechten krijgen de tijd om de subtiele rooksmaak in zich op te nemen, het wordt heerlijk mals en alle sappen blijven behouden.
Onze spare-ribs bijvoorbeeld liggen zo’n zes uur op de smoker en onze varkensschouders, voor het befaamde broodje pulled-pork, maar liefst zestien uur. Zo slow dus.

BBQ CATERING VOOR FEESTEN EN BEDRIJVEN

Salland Smokers verzorgt catering voor een breed scala aan feesten en bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een exclusief diner met mooi opgemaakte borden, een walking diner met origineel gepresenteerde hapjes of een buffet vol authentieke bbq gerechten, met onze smokers bbq’s en barrel-grills kunnen wij voor iedere gelegenheid een originele invulling verzorgen. Door de enorme capaciteit van onze grote smoker en het aantal bbq’s kunnen wij zelfs een kwalitatieve bbq verzorgen voor de grootste groepen. Onze bbq evenementen worden altijd door enthousiaste en kundige bbq-chefs van a tot z verzorgd, wel zo makkelijk. Voor grote feesten biedt Salland Smokers tevens de mogelijkheid om het regelen van tenten, meubilair en bedienend personeel te verzorgen, zo hoeft u alleen nog maar te genieten.