Evenementen

Wij bieden de bbq-ervaring voor uw evenement! Heeft u een evenement van 100, 1000 of 10.000 bezoekers? Geen probleem! Wij creëren met onze offset smoker de unieke beleving!
Wij kunnen tijdens uw event kleine gerechten serveren maar ook onze eigen sandwich specialiteiten en complete menu’s.

Feesten

Organiseert u zelf een feest zoals een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum? Of het nu gaat om een exclusief diner met mooi opgemaakte borden, een walking diner met origineel gepresenteerde hapjes of een buffet vol authentieke bbq gerechten, met onze smokers bbq’s en barrel-grills kunnen wij voor iedere gelegenheid een originele invulling verzorgen.

SALLAND SMOKERS

Salland Smokers staat voor een unieke eetbeleving. U zoekt iets bijzonders en dat is precies wat u krijgt! Versheid, smaak en presentatie zijn daarbij de basis van onze authentique, robuuste maar verfijnde creaties. Welke culinaire wens u ook heeft, alleen de allerbeste producten worden gebruikt. Wij denken niet alleen met u mee op culinair gebied maar wij stemmen werkelijk alles op elkaar af. Alleen door gezamenlijke creativiteit, mate van persoonlijke aandacht en oog voor detail, overtreffen we verwachtingen en realiseren we keer op keer een unieke belevenis voor u en uw gasten. Want eten is beleven!

ONZE SPECIALITEIT

ZELF EEN FEEST ORGANISEREN?

SMAAKMAKER OP ELK EVENT

Salland Smokers biedt u het full-service concept inclusief bbq-chefs, buffet assistenten en benodigde materialen of juist enkel onze bbq-expertise bij uw eigen evenement of catering. Door de authentieke uitstraling van ons offset smokers bieden uw gasten een evenement om niet te vergeten!