OP ZOEK NAAR BEDRIJFSCATERING?

VRAAG DIRECT AAN!

  OP ZOEK NAAR BEDRIJFSCATERING IN ZWOLLE?

  Bent u op zoek naar catering voor uw bedrijf in de omgeving van Zwolle? Zoek dan niet verder. Met onze grote offset smoker bereiden wij moeiteloos de lekkerste gerechten. Authentieke uitstraling en kwalitatief hoogstaande bbq gerechten maken uw evenement onvergetelijk. Met onze unieke stand creëren we bij u op het bedrijf een echte bbq-beleving. Wij kunnen zowel sandwiches (kraakverse broodjes met heerlijke bbq-toppings) als complete menu’s aanbieden. Wij zorgen voor een bbq-invulling die bijblijft.

  Salland Smokers verzorgt bedrijfscatering voor een breed scala aan feesten en bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een exclusief diner met mooi opgemaakte borden, een walking diner met origineel gepresenteerde hapjes of een buffet vol authentieke bbq gerechten. Met onze smokers bbq’s en barrel-grills kunnen wij voor iedere gelegenheid een originele invulling verzorgen. Door de enorme capaciteit van onze grote smoker en het aantal bbq’s kunnen wij zelfs een kwalitatieve bbq verzorgen voor de grootste groepen. Onze bbq evenementen worden altijd door enthousiaste en kundige bbq-chefs van a tot z verzorgd. Voor grote feesten biedt Salland Smokers tevens de mogelijkheid om het regelen van tenten, meubilair en bedienend personeel te verzorgen.

  DE LEKKERSTE GERECHTEN!

  Door de enorme capaciteit van onze grote smoker en het aantal bbq’s kunnen wij zelfs een kwalitatieve bbq verzorgen voor de grootste groepen.
  evenementen bruiloften bbq catering foodtruck
  evenementen bruiloften bbq catering foodtruck